Yhteystiedot


Näytä suurempi kartta

 

Seta ry ja Transtukipiste
Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki
info@seta.fi

Laskutusosoitteet sivun lopussa.

Toimisto normaalisti avoinna maanantaista torstaihin klo 10–15. Toimistolla ei ole päivystysaikaa, vaan käynnistä kannattaa sopia etukäteen, jotta oikea henkilö olisi paikalla. Aukioloaikana voi tutustua infopisteeseen ja käyttää pukeutumistilaa.

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä

Setan jäsenjärjestöt antavat lisätietoa seuraavissa asioissa:

 • jäsenyys jäsenjärjestössä
 • yhteistyö kulttuuritapahtumissa
 • Pride-tapahtumat ja paikallinen hlbtiq-toiminta
 • kouluvierailupyynnöt

Seta muualla verkossa

Seta Facebookissa
Transtukipiste Facebookissa
Setan nuoret Facebookissa
Setan seniorit Facebookissa
Seta Twitterissä
Seta Instagramissa
TransHelsinki Facebookissa 
Homo- ja transfobian vastainen päivä Facebookissa

Kulkuohjeet ja esteettömyys

Valtakunnallisen Setan toimistolle toiseen kerrokseen kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Alaovi on auki viiteen saakka. Pasilanraition puolella on pyörätuoliluiska. Alaovet ovat raskaat avata, joten voit pyytää henkilökuntaa saapumaan vastaan alaovelle. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen toimiston henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä, sillä takaovella ei ole summeria.

Pasilaan pääsee Helsingin rautatieasemalta kaikilla lähiliikennejunilla. Kaikki kaukojunat pysähtyvät Pasilassa. Länsi-Pasilaan, lähelle toimistoa, pääsee Rautatietorilta bussilla 23, Itä- ja Länsi-Helsingistä busseilla 58, 59 ja 50 tai raitiovaunulla 7B Pasilan kautta.

Toimistolla on inva-wc. Toimistolla ei ole induktiosilmukkaa. Oikealla puolella ulko-ovesta tultaessa sijaitseva ryhmätila on tarkoitettu allergisille. Palvelukoirien kanssa toimistolle saapuvat voivat käyttää kirjastoa, joka sijaitsee ulko-ovesta toimistolle tultaessa vasemmalla toimiston perällä.

Laskutusosoitteet

Setalla on käytössä sähköinen laskutus ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Lisätietoja laskutuksesta: talous- ja hallintopäällikkö Teemu Halme (teemu.halme@seta.fi)

HUOM! Setan omat toimijat (vapaaehtoiset, luottamushenkilöt, koulutuksiin osallistujat ym) lähettävät kulukorvauslomakkeensa osoitteeseen talous@seta.fi.

 

Verkkolaskut

Seta ry, y-tunnus: 0661747-4
Verkkolaskuosoite: 003706617474
Operaattori: 003721291126 (Maventa, ensisijainen) tai pankkiverkossa DABAFIHH (Danske Bank)

 

Sähköpostilaskut

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.
Sähköpostilaskun osoite: 06617474@scan.netvisor.fi.

 • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erilli-senä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
 • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
 • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
 • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
 • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
 • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välit-tää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

Seta ry
06617474
PL 100
80020 Kollektor Scan

 • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan auto-maattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, lii-kelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
 • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
 • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.
Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design